25 Aralık 2013 Çarşamba

Yılbaşı Kurabiyelerim Hazırrr...

Yılbaşının en keyifli zamanı noel babalı, çam ağaçlı, hediye paketli kısacası yeniyıl temalı kurabiyeler yapmak benim için...

Bir firma için tasarladığım yılbaşı kurabiyelerim dün teslim edilmek üzere yola çıktı. Yiyen herkese afiyet olsun...mutlu, huzurlu, sağlıklı bir yıl olsun.

2014 yılı herkese neşe, sevinç, sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirsin. 

Musmutlu bir yıl olsun....




Happy 40 Pastası..

Kedileri, köpekleri çok seven, sevenleri tarafından Kuzumuz diye çağırılan Selen Hanım'ın doğumgünü için yaptığım pasta çok beğenilmiş. Ne mutlu bana:)

Dostları onu Uğur Böceğimiz diye çok severmiş:) Umarım hayatı boyunca böyle sevenleri ile mutlu, huzurlu ve uğurlu bir yaşam sürer. 

Happy happy birthday:)


27 Kasım 2013 Çarşamba

İris 4 Yaşında

4 yaşına giren minik İris için annesi Müge Hanım'ın isteği üzerine balerin teması kullandım. Baleyi çok seven İris için  bir pasta hazırladım ve tüm ikramlık ve süslemlerde de bu konsepti devam ettirdim.

Yeni yaşında sağlıklı ve mutlu ol minik balerin.


Elif'in Bekarlığa Veda Partisi ve Kına Gecesi

Bazı kutlamalarda emeğinizin olması ayrı bir anlam taşır. Yıllar önce tanıştığımda bu minik kızın bekarlığa veda partisi ve kına gecesinde benim de payım olacak der miydim? Zaman çabuk geçiyor ve bir bakıyorsunuz o minik kızlar gelinliği giymiş yuvadan uçmuşlar:)

Çok yakın arkadaşlarımızın kızı Elif'le de aynen böyle oldu işte. Önce bekarlığa veda partisinde ve ardından  kına gecesi organizasyonunda yaptığım konsept süsleme ve ikramlıklarla benim de tuzum oldu bu özel gecede.

Bir ömür boyu  mutlu ol Elif'cim.

Bekarlığa Veda Partisi

Bekarlığa Veda Partisi

Kına Gecesi

2 Yaş Minnie Mouse Pastası - İyi ki Doğdun Melisa

Çocuklar için yapılan pastalar nedense daha bir eğlenceli oluyor,  hele de işin içinde bir hayal kahramanı varsa. 

2 yaşına girecek olan Melisa için hazırladığım Minnie Mouse pasta da eğlenceli bir iş oldu benim için. 

Senin için yaptığım bu çikolata ve fıstıklı pasta gibi nice güzel yaşların olsun sevgili Melisa..


Melisa 2 yaşında

Nil Bebeği Beklerken - Baby Shower

Ne heyecanlıdır bir bebeğe kavuşmayı beklemek. Günler su gibi geçsin ister anne adayı bebeğini kollarına almak için.. Ama öncesinde hem anne adayının birazcık heyecanını almak hem de gelecek bebişe bir hoşgeldin demek için yapılır baby shower kutlaması.

Ceylan Hanım için düzenlediğim Baby Shower kutlamasında pastel renkleri kullanarak vintage tadında bir süsleme hazırladım.. Kahve fincanlarında cupcakeler, çiçekler ve kuşlarla süslenmiş pastamız, şeker kavanozları ve pembe kahve tonlarıyla tam bir kız bebk günü oldu...

Umarım Nil bebek sağlıkla kavuşur ailesine...

Nil Bebeği Beklerken

8 Temmuz 2013 Pazartesi

3 yaş doğumgünü kutlaması

Benim güzeller güzeli bitanecik kızım 3 yaşında:) Onun için bu yıl prenses konseptinde bir kutlama yaptık. Şeker büfesi, mekan süslemeleri, çocuklar için ayrı bir masanın hazırlanması, kızıma özel doğumgünü notları ve misafirlerimiz için teşekkür hediyesi herşeyi canım kızım için kendi ellerimle hazırladım.

Nice güzel yaşların olsun bi tanem.


Prensesin Şeker Büfesi
Prensesin şekerleri ve süslemeleri
Miniklerin fotoğraf keyfi
Fotoğraf için resim çerçevemiz




1 Temmuz 2013 Pazartesi

Diş Buğdayı Pastası

Meltem Hanım oğlu Poyraz için diş buğdayı partisi düzenledi ve bana da pastayı yapmak düştü:) 

Minik Poyraz'ın dişleri çıksın, sağlıkla büyüsün inşallah. Çikolata fıstıklı pastamızla Poyraz'ın diş buğdayı kutlandı. Herkese afiyet şeker olsun.

Düğün pastalarını yemeyi de nasip etsin ailesine:)

Poyraz'ın Diş Buğdayı Pastası

5 Mayıs 2013 Pazar

Dosta kardeşe...

Bazı insanlar vardır hayatımızda hep en güzel ve en özel anlarımızda yanıbaşımızdadır. Derdimiz olduğunda omzuna yaslandığımız...

İşte onlardan biri Nünü'm, canım Elif'im için doğumgününe özel hazırladığım iyi doğdun scrapcard..

Güzel yaşa canım benim...


Bebek Doğum Hediyesi

Bu hafta dünyaya gelen Aksel bebek için özel olarak hazırladığım Hoşgeldin Bebek hediyesi Umay Hanım içindi. 

Aksel bebek için farklı ve özel bir hediye yapmak isteyen Umay Hanım için ilk diş ve ilk saç lülesi kutularını özel bir kutuya yerleştirdim ve ayrıca bebek için yine sadece ona özel bir kart tasarladım. Ek olarak Aksel için Umay Hanım'ın isteği üzerine bir de tasarım çerçeve hazırladım.

Sağlıkla büyü ve mutlu yaşa Aksel Bebek...








9 Nisan 2013 Salı

http://www.yaseminswonderland.com/

Yasemin Kerimoğlu Uçar en güzel anlarınızı hayatınız boyunca saklayacağınız anılara dönüştürüyor.

Birbirinden harika fotoğraflarla ömür boyu bakıp belki ne günlerdi diyeceğiniz belki mutlu günleri hatırlayıp gülümseyeceğiniz ve sevdiklerinize kalacak birer anı diye saklayacağınız fotoğraflar için en doğru adreslerden biri www.yaseminswonderland.com .

Hamilelik, doğum, düğün, bebek, doğumgünleri gibi en özel anlarınızı sizin için Yasemin Hanım fotoğraflarken siz bu güzel günlerin keyfini çıkarın...



Kuşlu Nişan Pastası

Elif Hanım ve nişanlısı için hazırlamıştım bu pastayı ama o dönem yoğunluktan bloğa eklemeyi unutmuşum . İçi fıstık krokan çikolatalı ve beyaz şeker hamuruyla kaplanmış üzerinde bir sürü çiçeklerle süslenmiş pastanın en üstüne şirin bir çift kuş kondurdum.

Allah tamamına erdirsin, onlar ersin muradına biz çıkalım kerevetine:))

Kuş figürlü çiçekli nişan pastası

3 Nisan 2013 Çarşamba

Ayk'ın Vaftiz Hediyeleri

Minik Ayk'ın doğumunda hastane odası kapı süsünü de yapmıştım. Şimdi de kısmet vaftiz için düzenleyecekleri çay saatinde konuklara verilecek olan hediyeleri hazırlamakmış:) Ayk'ın tatlı annesi Karen Hanım bana konuklara verilecek kalıcı bir hediye olmasını istediğini hatta aklında minik hayvancıklı anahtarlıklar olduğunu iletti. Ben de minik anahtarlık köpekler buldum, karar verdik ve Ayk's Tea Time konseptli poşetlerimizi ve de karşılama panosunu hazırlayıp teslim ettim. Hayırlı uğurlu olsun.


Minik köpüşler:)
Herşeyimiz hazır...


Nil Hazal'ın 3 yaş Up - Yukarı Bak Pastası

Güzeller güzeli Nil Hazal'ın annesi Ceylan Hanım bana ulaştı ve kızının çok sevdiği  animasyon film olan Up -Yukarı Bak için bir pasta istediğini iletti.

Ben de daha önce bilmediğim bu film için karakterleri araştırırken şuna  karar verdim ki en kısa zamanda izleyeceğim çünkü karakterler çok şirin.

Nil'in pastası çok renkli ve bol figürlü bir pasta oldu. Nice mutlu yıllara güzel Nil, kendin gibi güzel bir ömrün olsun....

Up- Yukarı Bak Pasta

25 Şubat 2013 Pazartesi

Hoşgeldin Sarp Bebek

Minik Sarp Bebek bugün doğuyor saat 15:30'da. Heyecanla bekliyor annesi minik kuşa kavuşmak için. Sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün Sarp Bebek.

Dün gece hazırladık odasını büyük keyifle...Kapı süsü, anı defteri, altın yastığı, ikram masası duvarına takılacak olan panosu, anne yatak başı süsü, lohusa tacı, çikolatalar ve ponponlar...

Şimdiden hoşgeldin minik Sarp:)

Sarp'ın çikolataları

Bebek bezlerinden kapı süsü
İkram masası duvar panosu
Altın yastığı
Anne yatak başı süsü
Anı defteri
Süslü ponponlar

New Mom lohusa tacı




6 Ocak 2013 Pazar

Hira Doğumgünü Partisi

Uzun zaman oldu bu doğumgünü konseptini hazırlayalı. Sade ama yine de dikkat çeken bir masa hazırladım Hira için. Pasta tasarımı ve üretimi de bendenize ait. 

Pembe, puantiye, kuşlar, çiçekler ve kelebeklerle renklendirdiğim konsept masada ikramlarda renkli makaronlar, cupcakeler, marshmallowlar ve şekerler tercih edildi. Diğer yaptığım masalara göre daha sade konsept oldu.

1 yaşın kutlu olsun Hira...





Vitrin Süsleri

Vitrin süsleme konusunda yurtdışında çok başarılı örneklere rastladım. Ama Kanyon'daki Harvey Nichols mağazası da Türkiye'deki en güzel örneklerden biri. Her gittiğimde farklı bir tasarımla karşılaşıyorum. Zamanını hatırlayamıyorum ama bu resimleri bir gittiğimde çekmiştim, bilgisayarda bulunca yayınlamak istedim. Oldukça şık ve hayran bırakan bir tasarım.





Peri Kızının Bebek Şekerleri

Biraz erken gelen bir bebek oldu Peri. Ama ailesine getirdiği güzellikler ve şans o güzel yüzünden belli tıpkı bir peri kızı gibi narin. Çiğdem Hanım'ın kızı minik Peri için hazırladığım kapı süsünün yanısıra için şeftali ve çeşitli meyvelerle tatlandırılmış yumuşak şekerler minik kavanozlarında ve elbise şeklindeki karton kutularında hastaneye ulaştırıldı. 

Umarım kendi gibi güzel bir hayatı olur minik Peri kızının..



Push Up Poplar

Amerika'dan sevgili dostlarımın getirdiği push up poplarımla artık ben de harikalar yaratıyorum:) İçlerini tatlı veya tuzlu istediğim gibi lezzetlendirdiğim push up'larım oldukça beğeniliyor. Özellikle party konseptlerimde kullarak fark da yaratıyorum. İşte bir örneği:)


Balkon Bahçem

Evimin arka balkonuna seradan aldığım lavanta, biberiye, kekik ve domates ektim. Her ne kadar Jamie'nin o uçsuz bucaksız bahçesi kadar olmasa da yine de yaptığım yemeklerde dalından koparıp yemenin tadı bir ayrı tabi. Artık illa sera aramaya da gerek yok Koçtaş ve Bauhaus benzeri yapı marketlerde de bitkiler satılıyor. Ama kuşlara ve kargalara dikkat benim aldığım zavallı dereotumu ve maydanozumu yediler:(






Anneme Doğumgünü Pastası


Annem için yaptığım bu yıl ki doğumgünü pastası. İçi bol fıstık krokan. Mmm nefis. Mutlu yıllar canım annem:)

Bebek Kapı Süslerim

Son zamanlarda heyecanla yaptığım işlerden biri de bebek doğum için kapı süsleri. Öyle klasik her yerde görülmüş kapı süsleri yapmıyorum, tamamen el yapımı, minik bebeğin ismine özel, farklı süslemelerle...

Son olarak Aslı Hanım'ın oğlu Kayra, Evren Hanım'ın oğlu Alp ve Çiğdem Hanım'ın kızı Peri  için hazırladığım kapı süslerini sizlerle paylaşıyorum.


Hoşgeldin Alp





Kayra da hoşgeldi






Peri kızı da burada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...