27 Kasım 2013 Çarşamba

İris 4 Yaşında

4 yaşına giren minik İris için annesi Müge Hanım'ın isteği üzerine balerin teması kullandım. Baleyi çok seven İris için  bir pasta hazırladım ve tüm ikramlık ve süslemlerde de bu konsepti devam ettirdim.

Yeni yaşında sağlıklı ve mutlu ol minik balerin.


Elif'in Bekarlığa Veda Partisi ve Kına Gecesi

Bazı kutlamalarda emeğinizin olması ayrı bir anlam taşır. Yıllar önce tanıştığımda bu minik kızın bekarlığa veda partisi ve kına gecesinde benim de payım olacak der miydim? Zaman çabuk geçiyor ve bir bakıyorsunuz o minik kızlar gelinliği giymiş yuvadan uçmuşlar:)

Çok yakın arkadaşlarımızın kızı Elif'le de aynen böyle oldu işte. Önce bekarlığa veda partisinde ve ardından  kına gecesi organizasyonunda yaptığım konsept süsleme ve ikramlıklarla benim de tuzum oldu bu özel gecede.

Bir ömür boyu  mutlu ol Elif'cim.

Bekarlığa Veda Partisi

Bekarlığa Veda Partisi

Kına Gecesi

2 Yaş Minnie Mouse Pastası - İyi ki Doğdun Melisa

Çocuklar için yapılan pastalar nedense daha bir eğlenceli oluyor,  hele de işin içinde bir hayal kahramanı varsa. 

2 yaşına girecek olan Melisa için hazırladığım Minnie Mouse pasta da eğlenceli bir iş oldu benim için. 

Senin için yaptığım bu çikolata ve fıstıklı pasta gibi nice güzel yaşların olsun sevgili Melisa..


Melisa 2 yaşında

Nil Bebeği Beklerken - Baby Shower

Ne heyecanlıdır bir bebeğe kavuşmayı beklemek. Günler su gibi geçsin ister anne adayı bebeğini kollarına almak için.. Ama öncesinde hem anne adayının birazcık heyecanını almak hem de gelecek bebişe bir hoşgeldin demek için yapılır baby shower kutlaması.

Ceylan Hanım için düzenlediğim Baby Shower kutlamasında pastel renkleri kullanarak vintage tadında bir süsleme hazırladım.. Kahve fincanlarında cupcakeler, çiçekler ve kuşlarla süslenmiş pastamız, şeker kavanozları ve pembe kahve tonlarıyla tam bir kız bebk günü oldu...

Umarım Nil bebek sağlıkla kavuşur ailesine...

Nil Bebeği Beklerken
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...