9 Nisan 2013 Salı

http://www.yaseminswonderland.com/

Yasemin Kerimoğlu Uçar en güzel anlarınızı hayatınız boyunca saklayacağınız anılara dönüştürüyor.

Birbirinden harika fotoğraflarla ömür boyu bakıp belki ne günlerdi diyeceğiniz belki mutlu günleri hatırlayıp gülümseyeceğiniz ve sevdiklerinize kalacak birer anı diye saklayacağınız fotoğraflar için en doğru adreslerden biri www.yaseminswonderland.com .

Hamilelik, doğum, düğün, bebek, doğumgünleri gibi en özel anlarınızı sizin için Yasemin Hanım fotoğraflarken siz bu güzel günlerin keyfini çıkarın...



Kuşlu Nişan Pastası

Elif Hanım ve nişanlısı için hazırlamıştım bu pastayı ama o dönem yoğunluktan bloğa eklemeyi unutmuşum . İçi fıstık krokan çikolatalı ve beyaz şeker hamuruyla kaplanmış üzerinde bir sürü çiçeklerle süslenmiş pastanın en üstüne şirin bir çift kuş kondurdum.

Allah tamamına erdirsin, onlar ersin muradına biz çıkalım kerevetine:))

Kuş figürlü çiçekli nişan pastası

3 Nisan 2013 Çarşamba

Ayk'ın Vaftiz Hediyeleri

Minik Ayk'ın doğumunda hastane odası kapı süsünü de yapmıştım. Şimdi de kısmet vaftiz için düzenleyecekleri çay saatinde konuklara verilecek olan hediyeleri hazırlamakmış:) Ayk'ın tatlı annesi Karen Hanım bana konuklara verilecek kalıcı bir hediye olmasını istediğini hatta aklında minik hayvancıklı anahtarlıklar olduğunu iletti. Ben de minik anahtarlık köpekler buldum, karar verdik ve Ayk's Tea Time konseptli poşetlerimizi ve de karşılama panosunu hazırlayıp teslim ettim. Hayırlı uğurlu olsun.


Minik köpüşler:)
Herşeyimiz hazır...


Nil Hazal'ın 3 yaş Up - Yukarı Bak Pastası

Güzeller güzeli Nil Hazal'ın annesi Ceylan Hanım bana ulaştı ve kızının çok sevdiği  animasyon film olan Up -Yukarı Bak için bir pasta istediğini iletti.

Ben de daha önce bilmediğim bu film için karakterleri araştırırken şuna  karar verdim ki en kısa zamanda izleyeceğim çünkü karakterler çok şirin.

Nil'in pastası çok renkli ve bol figürlü bir pasta oldu. Nice mutlu yıllara güzel Nil, kendin gibi güzel bir ömrün olsun....

Up- Yukarı Bak Pasta
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...