26 Haziran 2012 Salı

56 yaş pastası

56 yaşına girecn Tevfik Bey'in doğumgünü için verilen pasta siparişi beni oldukça keyiflendirdi. Renkli bir kişiliğe sahip Tevfik Bey için verilen bilgilere göre kendisi kırmızı spor arabaları seven, teknesiyle gezmekten hoşlanan, sıkı bir Beşiktaşlı, hergün düzenli olarak 7 km yürüyüş yapan, işkolik, sushi seven, iPad ve iPhone'u elinden düşürmeyen bir kişiydi.

Bunların hepsini biraraya getirecek bir pasta tasarladım kendisi için..İçi fıstık krokan ve çikolatalıydı ve gerçekten çok beğenildiği haberlerini de aldım.

Kendisine güzel ve uzun bir ömür dilerim.


56 yaş pastası

Sweet 19

Elif Hanım 19 yaş doğumgünü kutlaması için benden tüm konsepti hazırlamamı istedi. Sweet 19 konseptiyle yola çıkarak vintage ve cupcake temalarını birarada kullandım.

Silivri de kendi evlerinde gerçekleştirecekleri doğumgünü kutlaması için geniş bir bahçe, pergola ve büyük bir masa gibi kullanım alanlarım vardı.

Vintage'ın etkisiyle danteller, beyaz ve pastel tonlar süsledi her yeri.

Happy Sweet 19 Elif....

 
Davetiye

Kurabiyeler


Sandalye süslemeleri


Doğumgünü masası


Doğumgünü Pastası


Elif'e Notlar


Goodie Bags


Nice yıllara Elif..


4 Haziran 2012 Pazartesi

El Yapımı Bez Bebeklerim

Hep sevmişimdir bez bebekleri...Sevimli yüzleri, minicik kıyafetleri ve elinize aldığınızda yumuşacık dokusuyla hep çocukluğumuzu anlatır bize. Benim de bir bez bebeğim vardı. Dedem yapmıştı koca bir yastığı bozarak:) Anneannem yastığı ararken koca bir bebekle çıkmıştık karşısına:) O kadar oyuncağımın arasında onun yeri başkaydı çünkü emek vardı her nakışında..

Şimdi ben de çok seviyorum bez bebek yapmayı..hatta bayılıyorum...Devam da edeceğim yapmaya ve sevdiklerime hediye edeceğim hatıra olarak...Bir de çerçevelerim var bebek odalarına asılan sevimli mi sevimli..Onlar da tamamen el işi...


El yapımı çerçeveler
Bebek odası çerçeveleri

El yapımı bez bebekler


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...