6 Ocak 2013 Pazar

Hira Doğumgünü Partisi

Uzun zaman oldu bu doğumgünü konseptini hazırlayalı. Sade ama yine de dikkat çeken bir masa hazırladım Hira için. Pasta tasarımı ve üretimi de bendenize ait. 

Pembe, puantiye, kuşlar, çiçekler ve kelebeklerle renklendirdiğim konsept masada ikramlarda renkli makaronlar, cupcakeler, marshmallowlar ve şekerler tercih edildi. Diğer yaptığım masalara göre daha sade konsept oldu.

1 yaşın kutlu olsun Hira...





Vitrin Süsleri

Vitrin süsleme konusunda yurtdışında çok başarılı örneklere rastladım. Ama Kanyon'daki Harvey Nichols mağazası da Türkiye'deki en güzel örneklerden biri. Her gittiğimde farklı bir tasarımla karşılaşıyorum. Zamanını hatırlayamıyorum ama bu resimleri bir gittiğimde çekmiştim, bilgisayarda bulunca yayınlamak istedim. Oldukça şık ve hayran bırakan bir tasarım.





Peri Kızının Bebek Şekerleri

Biraz erken gelen bir bebek oldu Peri. Ama ailesine getirdiği güzellikler ve şans o güzel yüzünden belli tıpkı bir peri kızı gibi narin. Çiğdem Hanım'ın kızı minik Peri için hazırladığım kapı süsünün yanısıra için şeftali ve çeşitli meyvelerle tatlandırılmış yumuşak şekerler minik kavanozlarında ve elbise şeklindeki karton kutularında hastaneye ulaştırıldı. 

Umarım kendi gibi güzel bir hayatı olur minik Peri kızının..



Push Up Poplar

Amerika'dan sevgili dostlarımın getirdiği push up poplarımla artık ben de harikalar yaratıyorum:) İçlerini tatlı veya tuzlu istediğim gibi lezzetlendirdiğim push up'larım oldukça beğeniliyor. Özellikle party konseptlerimde kullarak fark da yaratıyorum. İşte bir örneği:)


Balkon Bahçem

Evimin arka balkonuna seradan aldığım lavanta, biberiye, kekik ve domates ektim. Her ne kadar Jamie'nin o uçsuz bucaksız bahçesi kadar olmasa da yine de yaptığım yemeklerde dalından koparıp yemenin tadı bir ayrı tabi. Artık illa sera aramaya da gerek yok Koçtaş ve Bauhaus benzeri yapı marketlerde de bitkiler satılıyor. Ama kuşlara ve kargalara dikkat benim aldığım zavallı dereotumu ve maydanozumu yediler:(






Anneme Doğumgünü Pastası


Annem için yaptığım bu yıl ki doğumgünü pastası. İçi bol fıstık krokan. Mmm nefis. Mutlu yıllar canım annem:)

Bebek Kapı Süslerim

Son zamanlarda heyecanla yaptığım işlerden biri de bebek doğum için kapı süsleri. Öyle klasik her yerde görülmüş kapı süsleri yapmıyorum, tamamen el yapımı, minik bebeğin ismine özel, farklı süslemelerle...

Son olarak Aslı Hanım'ın oğlu Kayra, Evren Hanım'ın oğlu Alp ve Çiğdem Hanım'ın kızı Peri  için hazırladığım kapı süslerini sizlerle paylaşıyorum.


Hoşgeldin Alp





Kayra da hoşgeldi






Peri kızı da burada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...