21 Eylül 2011 Çarşamba

Kızımın Doğumgünü

Evettt 1 yıl ne çabuk da geçti. Güzel kızım, canım bi tanem büyüdü de 1 yaşına girdi. Onun için özel bir doğumgünü organize ettim. Tüm akrabalarımızı ve arkadaşlarımızı davet ederek onu seven herkes orada olsun istedim.


Doğumgünü teması olarak da klasik çizgi film karakterlerinin yanısıra tabi ki kuş karakterini kullandım. Grafik tasarımından el emeğine her bir detayıyla kendimin oluşturduğu konsepte ek olarak kızımın pastasını, makaronlarını ve cupcakelerini de ben yaptım. Tariflerini ekleyeceğim ama ilk önce o güzel günün fotoğraflarını paylaşmak istedim.



MUTLU YILLAR AYZA

13 Eylül 2011 Salı

Mini ama yaratıcı bir dünya


Etsy sıklıkla takip ettiğim bir web sitesi... Aslında yaratıcılığın paylaşıldığı hem de ticari açıdan sanatın, el emeğinin nakite dönüştüğü bir platform. Bundan sonra sık sık sizlerle de beğenip bulduklarımı burada paylaşacağım.

Şimdi sizi minik ama koskocaman yaratıcı bir dünyaya davet ediyorum. Her objenin neredeyse 1/100 hatta 250 hatta 500 oranında küçüldüğü bir dünya.

Minyatür özellikle yurtdışında oldukça yaygın bir sanat. Oyuncaklar bebeklerin, evlerin arabaların, pastaların herşeyin en minik hali.

Google'da miniature diye aradığınızda birbirinden farklı örnekleriyle karşılaşabilirsiniz. Ben de elimden geldiğince yapıyorum ama şimdi değil ilerde paylaşacağım sizlerle.

Aşağıdaki ekmeklere dikkat! ölçü 1 inch yani 2,54 cm:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...